20 bilder i slidesserien

Slidesløsningen på toppen av Herison.no ser ut til å ha vært et godt valg for et nettsted som vårt, og den skal videreføres som et fast innslag etter Beta-perioden.

 

Også denne bildeserien vokser smått om senn og har nå en beholdning på 20. En tilfeldig utvalgt serie vises hver gang hovedsiden åpnes. Vi satser på en viss utskiftning når beholdningen er blitt stor nok.

 

Bruk kontakt­skjemaet

E-postkontoen post@herison.no kan brukes først etter den offisielle åpningen av nettstedets Beta-versjon. Derimot kan kontaktskjemaet allerede nå brukes til både det ene og det andre.  Opplysningene tilknyttet kontaktskjemaet er oppdatert og utvidet 26.06.14

 

Fra Søndre Brevik. Mot Moss.
Foto: Svein-H. Strand

 

Pjåken.
Foto: Sturla Strand

 

EN AVLEGGER

Etter en nøye avveining blant utgiverforetakets forlengst registrerte domener, ble det Herison.no som ble Lokalmagasinets første avlegger. 

 

Det ble stadig mer klart at vi trenger et Son-fokusert magasin med plass og design for flere og større bilder.  

Samtidig skal det være oversiktlig og med lett tilgang til stoffet. Med blant annet flotte bildeserier skal vi portrettere Hollender-staden, og etter hvert også folk som bor her. 

 

Kort sagt: Bilder, reportasjer og artikler. Nyhetene og aktualitetene med mer må du fortsatt til Lokalmagasinet.no for å finne.

 

Det skal være en sterk intern lenking mellom de to nettstedene. Sammenkoplingen av de to domenene skal ikke skje før det nye nettstedet blir offisielt åpnet i løpet av mai. Leserne kan da selve velge hvor de vil gå inn og fra hvilket av nettstedene de vil gå ut av besøksesjonen.

 

Her kan du lese mer om Herison.no. 
 

Alicenborg.
Foto: Svein-H. Strand

PÅ PLAKATEN

En side for plakater om lokale arrangementer. Opprettet 26.06.14. Inntil videre en gratistjeneste forutsatt at vi får ferdig materiell i publiseringsvennlig format. Helst jpg- eller png, ikke pdf som vi da må bruke tildels mye tid på å konvertere. 

 

Vennligst send ikke plakater som er på mindre enn 750 pixler i bredden og helst ikke mye større, for da må vi nedskalere, hvis publisereren i det hele tatt aksepterer objektet. Plakatene blir liggende en stund etter at arrangementet ikke lenger er aktuelt, og de eldste slettes først. Nederst har vi bevart litt info fra åpningen av tilbudet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


11 forestillinger fra 20. juli 2016. Deretter hver dag, unntatt mandag 25. juli, til og med søndag 31. juli. Starter kl. 21. Om billetter og billettpris: Vi ber om forståelse for at dette, som ikke ligger i plakaten, ikke kan tilføyes i en gratistjeneste som denne. Kontakt Son Kro der revyen spilles.

 

 

 

 

 

Plakaten fra Vestby Historielag nedenfor har ikke fått med seg datoen, men det er 20. april 2016. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vestby Kunstforenings årlige sommerutstilling i Son er noe mange ser fram til, og plakaten for årets utstilling fikk æren av å åpne plakattjenesten.

 

► Son Teaterselskap fulgte på, med årets utgave av "Caburetten" på Son Kro: En Sommerkveld ved fjorden (3), som hadde premiere 16. juli.

 

► 10. juli kom plakaten om Follo Museums Olsok-arrangement 29. juli: Da holdt tidligere generalsekretær i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, et interessant og aktuelt foredrag om det frie menneskes privilegium.

 

 

Lagre

Lagre

Save

Herison Her i Son Vestby kommune portal startside havn kyst kultur kystkultur opplevelser Oslofjorden Akershus
web: info helgeland