PÅ PLAKATEN

En side for plakater om lokale arrangementer. Opprettet 26.06.14. Inntil videre en gratistjeneste forutsatt at vi får ferdig materiell i publiseringsvennlig format. Helst jpg- eller png, ikke pdf som vi da må bruke tildels mye tid på å konvertere. 

 

Vennligst send ikke plakater som er på mindre enn 750 pixler i bredden og helst ikke mye større, for da må vi nedskalere, hvis publisereren i det hele tatt aksepterer objektet. Plakatene blir liggende en stund etter at arrangementet ikke lenger er aktuelt, og de eldste slettes først. Nederst har vi bevart litt info fra åpningen av tilbudet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


11 forestillinger fra 20. juli 2016. Deretter hver dag, unntatt mandag 25. juli, til og med søndag 31. juli. Starter kl. 21. Om billetter og billettpris: Vi ber om forståelse for at dette, som ikke ligger i plakaten, ikke kan tilføyes i en gratistjeneste som denne. Kontakt Son Kro der revyen spilles.

 

 

 

 

 

Plakaten fra Vestby Historielag nedenfor har ikke fått med seg datoen, men det er 20. april 2016. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vestby Kunstforenings årlige sommerutstilling i Son er noe mange ser fram til, og plakaten for årets utstilling fikk æren av å åpne plakattjenesten.

 

► Son Teaterselskap fulgte på, med årets utgave av "Caburetten" på Son Kro: En Sommerkveld ved fjorden (3), som hadde premiere 16. juli.

 

► 10. juli kom plakaten om Follo Museums Olsok-arrangement 29. juli: Da holdt tidligere generalsekretær i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, et interessant og aktuelt foredrag om det frie menneskes privilegium.

 

 

Lagre

Lagre

Save

Herison Her i Son Vestby kommune portal startside havn kyst kultur kystkultur opplevelser Oslofjorden Akershus
web: info helgeland