20 bilder i slidesserien

Slidesløsningen på toppen av Herison.no ser ut til å ha vært et godt valg for et nettsted som vårt, og den skal videreføres som et fast innslag etter Beta-perioden.

 

Også denne bildeserien vokser smått om senn og har nå en beholdning på 20. En tilfeldig utvalgt serie vises hver gang hovedsiden åpnes. Vi satser på en viss utskiftning når beholdningen er blitt stor nok.

 

Bruk kontakt­skjemaet

E-postkontoen post@herison.no kan brukes først etter den offisielle åpningen av nettstedets Beta-versjon. Derimot kan kontaktskjemaet allerede nå brukes til både det ene og det andre.  Opplysningene tilknyttet kontaktskjemaet er oppdatert og utvidet 26.06.14

 

Fra Søndre Brevik. Mot Moss.
Foto: Svein-H. Strand

 

Pjåken.
Foto: Sturla Strand

 

EN AVLEGGER

Etter en nøye avveining blant utgiverforetakets forlengst registrerte domener, ble det Herison.no som ble Lokalmagasinets første avlegger. 

 

Det ble stadig mer klart at vi trenger et Son-fokusert magasin med plass og design for flere og større bilder.  

Samtidig skal det være oversiktlig og med lett tilgang til stoffet. Med blant annet flotte bildeserier skal vi portrettere Hollender-staden, og etter hvert også folk som bor her. 

 

Kort sagt: Bilder, reportasjer og artikler. Nyhetene og aktualitetene med mer må du fortsatt til Lokalmagasinet.no for å finne.

 

Det skal være en sterk intern lenking mellom de to nettstedene. Sammenkoplingen av de to domenene skal ikke skje før det nye nettstedet blir offisielt åpnet i løpet av mai. Leserne kan da selve velge hvor de vil gå inn og fra hvilket av nettstedene de vil gå ut av besøksesjonen.

 

Her kan du lese mer om Herison.no. 
 

Alicenborg.
Foto: Svein-H. Strand

 

Fra historiens første julemarked på Son torg

(29.11.15) Sommerens lørdager med Son torg som markedsplass ble en både stor og lang suksess, nesten til høsten kom. Kunne det gå an å lage julemarked her også? Jada! Det første av to, lørdag 28. november ble en fem timers knall suksess. Her kommer et knippe store bilder fra vårt eget markedsbesøk utpå ettermiddagen. (Foto: Svein-H. Strand)

 

 

Den kjente gitarmaker Harald Hougaard fra Moss er en av de utenbygdsboende som har visst å verdsette det nye handelstilbudet på Son torg. Ikke overraskende var han på plass også da tiden var kommet for julemarked. Her lar han oss høre at denne gitaren med sitt uvanlige utseende, en kassegitar bokstavelig talt, har en fin og fyldig klang. 

 

 

Alle så ut til å trives selv da temperaturen etter hvert sank et hakk. Men Knut Magne Helland fyrte med reale vedskier, og andre steder var det god hjelp i varm gløgg og varme pølser.

 

 

Lørdag 28. november 2015 slo mange til på tilbudet om en rundttur med hesteskyss i den gamle Hollenderstaden som framstår i delvis ny drakt noen steinkast unna. Start og innkomst var selvsagt på torget.

 

 

Her var det røde julekuler som blinket oss i møte.

 

 

Og så sannelig var ikke Tone Solheim fra vakre Kjøvangen per Son, hjemkommet fra sitt annet hjem, i Tyrkia, for å selge noen av sine tyrkiske tepper og kelimer. Her er et salg nettopp i boks. Men Tone smiler pent uansett, hun.

 

 

Litt av hvert for de små i denne boden! 

 

 

Det gladeste samvirke på torget? Anne Kristin Bakke, oppvokst i Son, solgte sine mektige, selvlagde sjokoladekuler i bod sammen med gitarmaker Harald Hougaard.

 

 

Kontrastfylt "julete" med rødt og blankt i denne handelsboden. 

 

 

Langreiste saker og ting i denne boden der Cathrine Krogh, Son, holdt til. Smykkene du ser her er fra Kambodsja.

Lagre

Herison Her i Son Vestby kommune portal startside havn kyst kultur kystkultur opplevelser Oslofjorden Akershus
web: info helgeland