20 bilder i slidesserien

Slidesløsningen på toppen av Herison.no ser ut til å ha vært et godt valg for et nettsted som vårt, og den skal videreføres som et fast innslag etter Beta-perioden.

 

Også denne bildeserien vokser smått om senn og har nå en beholdning på 20. En tilfeldig utvalgt serie vises hver gang hovedsiden åpnes. Vi satser på en viss utskiftning når beholdningen er blitt stor nok.

 

Bruk kontakt­skjemaet

E-postkontoen post@herison.no kan brukes først etter den offisielle åpningen av nettstedets Beta-versjon. Derimot kan kontaktskjemaet allerede nå brukes til både det ene og det andre.  Opplysningene tilknyttet kontaktskjemaet er oppdatert og utvidet 26.06.14

 

Fra Søndre Brevik. Mot Moss.
Foto: Svein-H. Strand

 

Pjåken.
Foto: Sturla Strand

 

EN AVLEGGER

Etter en nøye avveining blant utgiverforetakets forlengst registrerte domener, ble det Herison.no som ble Lokalmagasinets første avlegger. 

 

Det ble stadig mer klart at vi trenger et Son-fokusert magasin med plass og design for flere og større bilder.  

Samtidig skal det være oversiktlig og med lett tilgang til stoffet. Med blant annet flotte bildeserier skal vi portrettere Hollender-staden, og etter hvert også folk som bor her. 

 

Kort sagt: Bilder, reportasjer og artikler. Nyhetene og aktualitetene med mer må du fortsatt til Lokalmagasinet.no for å finne.

 

Det skal være en sterk intern lenking mellom de to nettstedene. Sammenkoplingen av de to domenene skal ikke skje før det nye nettstedet blir offisielt åpnet i løpet av mai. Leserne kan da selve velge hvor de vil gå inn og fra hvilket av nettstedene de vil gå ut av besøksesjonen.

 

Her kan du lese mer om Herison.no. 
 

Alicenborg.
Foto: Svein-H. Strand

AKTUELT VISUELT

(Opprettet 12.06.17) Herison.no har etter hvert mange sider med fotosamlinger som er tematisk baserte. Likevel drister vi oss til å lansere enda en. Til forskjell fra de andre, ligger denne ikke an til å bli en stor samling. Det ligger i navnet. Men endel kan det fort bli før vi sier stopp og begynner å ta ut bilder nedenfra. Det ligger I sakens natur. Utgangspunktet har vært at verken Herison.no eller Lokalmagasinet.no (LM) har "et sted" der enkeltbilder fra den aktuelle visuelle hverdag lokalt kan publiseres i stort format, med bare en enkel bildetekst som følge. I LM er det, så langt, også slik at bilder må gjengis i relativt lite format. Så det måtte bli her. Leserne er selvfølgelig velkommen til å bidra også på denne fotosiden, men helst ikke med råfiler. Bilder sendes til post@lokalmagasinet.com. Red.

 

 

1. april 2018. Vinteren klorer seg fortsatt fast. Stedvis glatt å gå utenom allfarvei i Son. En kort hvile nede ved fjorden før veien går hjem. Men først: Lage fine ringer i vannet. Sturla Strand laget ringene og knipset dem.

 

 

Storgata 3. desember 2017, første søndag i advent. Julegateåpning! Foto: Sturla Strand

 


 

8. august 2017. Fra Brevikbukta, sett mot Sauholmene. Hurumlandet i bakgrunnen. Foto: Sturla Strand

 

 

Woldegården i Storgata. En pryd av en gård i kjernen av gamle Son. Nå nymalt i pirrende kontrast til de hvite nabogårdene. Som sist gården ble malt. Foto juni 2017: Svein-H. Strand

 


 

Fin seilskute fra Aberdeen, Skotland, har gjestet Son noen dager tidlig i juni 2017. Her på Sonskilen sett fra Laksa. Foto: Sturla Strand

Herison Her i Son Vestby kommune portal startside havn kyst kultur kystkultur opplevelser Oslofjorden Akershus
web: info helgeland